Oudercommissie

Femke Hart 

Ik ben Femke Hart, getrouwd met Rogier en moeder van Sara en Anna, een tweeling geboren in 2013. Zij gaan twee keer per week naar de BSO van Tik Tak. Wij zijn lid van de Nederlands Gereformeerde Kerk in Maassluis. Ik ben sinds maart 2016 voorzitter van de oudercommissie en ik vind het fijn op deze manier iets terug te kunnen doen voor de medewerkers die dagelijks voor onze kinderen klaar staan.
In het dagelijks leven werk ik als inkomensbeheerder voor mensen die door diverse oorzaken niet zelf hun financiën kunnen beheren. In mijn vrije tijd tennis ik graag.

 


Ilona Vooijs

Ik ben Ilona Vooijs, getrouwd met Bas en inmiddels hebben wij 2 fantastische kinderen, onze dochter Quinn (2014) en onze zoon Jay (2017). Ik werk als mediatheekmedewerkster bij ISW Gasthuislaan in ’s-Gravenzande.
Ik werk daar met veel plezier, heerlijk die opstandige pubers!
Maar het is ook altijd fijn om te weten dat de kinderen het goed hebben bij TikTak. Quinn zit bij de Vlinders en Jay zit bij de puppy’s.

Ik ben sinds januari 2017 lid van de oudercommissie en ik hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de opvang.
Buiten mijn werk om kook ik graag, kijk ik een goede film of serie en natuurlijk lees ik graag een boek.
Ook vind ik het heerlijk om met de kinderen naar buiten te gaan.


Avelin Gultom-Vonk

Een aantal jaar geleden heb ik de zeevaartschool afgerond. Ik ben vervolgens gaan varen op de grote vaart (koopvaardij) als stuurman. Op een van deze reizen heb ik mijn (Indonesische) man leren kennen. Na een tijdje in Indonesië te zijn geweest, hadden mijn man en ik besloten om ons te settelen in Nederland. Terug in Nederland ben ik op een kantoor gaan werken als een soort technisch medewerker en heb 2 prachtige dochters gekregen van God. In 2016 ben ik lid geworden van de oudercommissie. Ik heb inmiddels 2 kinderen die op Tiktak zitten en ze hebben het heel erg naar hun zin. Ik vind het belangrijk dat de kinderen een veilige en leuke plek hebben met goede leidsters. Ik wil me ook graag inzetten om dit zo te houden! Mocht je vragen of opmerkingen hebben, je kan me altijd aanspreken, mailen naar de oudercommissie of een briefje in de oudercommissie bus doen.