Buitenschoolse opvang

Vindt u het ook zo belangrijk dat uw kind na schooltijd en in de vakantie in goede handen is? Dan is onze Buitenschoolse Opvang een goed alternatief. Kinderen kunnen hun verhaal kwijt, wanneer zij van school komen onder het genot van een kopje thee of limonade en wat lekkers. Kinderen kunnen hierna gebruik maken van allerlei materialen die wij aanbieden, onder andere boeken en spelmateriaal.

Vakanties

Tijdens de vakanties zijn wij de hele dag open, vanaf 7.30 tot en met 18.00 uur, wanneer het nodig is kunnen wij verlengde opvang aanbieden van 7.00 tot en met 07.30uur. In de vakanties maken wij leuke uitstapjes, daarom vinden wij het belangrijk dat uw kind vóór 9.30 uur binnen is. Achteraf krijgt u een factuur voor de opvang in de vakantie.

Thema’s en kinderraad

Bij de BSO zullen wij ook werken met thema’s waar de kinderen zelf hun creativiteit kwijt kunnen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de kinderen te begeleiden bij hun huiswerk. Er is nu ook een kinderraad gevormd, waar kinderen zelf leiding leren geven en leren om te gaan met vergaderen en hoe hun ideeën vorm te geven.

Wat als de school een studiedag heeft, of om andere redenen gesloten is?

Dan kunt u ook gebruik maken van onze opvang, achteraf krijgt u een factuur van ons.

Klik hier om het inschrijfformulier voor de buitenschoolse opvang te downloaden

Sla het formulier op uw computer. Vul het formulier in en mail het vervolgens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.